Let op, er is iets fout gegaan.

Bereken je premie

De geboortedatum van de hoofdboeker

Dit kan alleen als hij/zij op hetzelfde adres ingeschreven staat.

Voor studie uitwonende kinderen geldt dat ze t/m 27 jaar kunnen worden meeverzekerd. Voor kinderen tot 5 jaar worden geen kosten in rekening gebracht. Ze dienen wel vermeld te worden.

Je wilt meer kinderen meeverzekeren. Dit kan helaas niet via onze site. Als je ons even belt regelt een van onze experts dit graag voor je.

Bel +31725024203.

Kies je aanvullende dekkingen

Voor de aanvullende medische kosten in het buitenland die niet vergoed worden via je zorgverzekering. Wil je het exact weten? Het staat in de voorwaarden bij Artikel 9.

Een vaste vergoeding om de kosten van een overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval (deels) te dekken. Kijk in de voorwaarden bij artikel 10.

Verzeker je wintersportspullen en onvoorziene gebeurtenissen tijdens je wintersport. Wat gedekt is staat in de voorwaarden bij artikel 11.

Let op: medische kosten vallen niet onder deze dekking. Daarom adviseren wij je bij ‘Wintersport’ ook altijd ‘Medische kosten’ mee te verzekeren.

Ga je op wintersport of hou je van andere avontuurlijke sporten?
Bekijk in dit overzicht bijzondere en gevaarlijke sporten dan of jouw sport verzekerd is.

Hulp in het buitenland bij pech en ongevallen met eigen vervoermiddel van 15 jaar of jonger. Je leest erover in de voorwaarden bij artikel 12

Kaart van Europa

Je bent verzekerd voor Automobilistenhulp in alle landen in Europa, met uitzondering van Rusland, Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Moldavië, Oekraïne en Wit-Rusland. Je kunt maximaal één vervoermiddel verzekeren per polis. Een toegestaan vervoermiddel is: Een personen-, kampeer- of bestelauto, motor of scooter voorzien van een Nederlands kenteken

Verzekerd voertuig

Verzeker het verlies en diefstal van (buitenlands) geld en cheques in het buitenland. Voor de exacte dekking kijk je in de voorwaarden bij artikel 8.4

Dekt de kosten van de annulering als je niet op reis kan. Ook als je eerder naar huis moet. Wanneer wat en hoe lees je in de voorwaarden bij artikel 13.

Bedrag in hele euro's