Let op, er is iets fout gegaan.

Bereken je premie

Voor het berekenen van de premie hebben we je geboortedatum nodig.

Dit kan alleen als hij/zij op hetzelfde adres ingeschreven staat.

Kinderen tot en met 27 jaar kunnen meeverzekerd worden.

Je wilt meer dan vijf kinderen meeverzekeren. Dit kan helaas niet via onze site. Als je ons even belt regelt een van onze experts dit graag voor je.

Bel 0512369085.

Ga je alleen binnen Europa op vakantie, dan heb je geen werelddekking nodig. Landenoverzicht

Annulering en extra kosten als gevolg van het coronavirus (COVID-19) lees verder

Aanvullende dekkingen

Voor die kosten die niet gedekt worden door je ziektekostenverzekering. Wil je het exact weten? Het staat in de voorwaarden bij artikel 9.

Een vaste vergoeding om de kosten van een overlijden (€12.500) of blijvende invaliditeit (tot €35.000) na een ongeval (deels) te dekken. Kijk in de voorwaarden bij artikel 10.

Verzeker je wintersportspullen en onvoorziene gebeurtenissen tijdens je wintersport. Wat gedekt is staat in de voorwaarden bij artikel 11.

Let op: medische kosten vallen niet onder deze dekking. Daarom adviseren wij je bij ‘Wintersport’ ook altijd ‘Medische kosten’ mee te verzekeren.

Hulp in Europa(landenoverzicht automobilistenhulp) bij pech en ongevallen met de eigen auto. Je leest erover in de voorwaarden bij artikel 12

Verzeker het verlies en diefstal van (buitenlands) geld en cheques in het buitenland. Voor de exacte dekking kijk je in de voorwaarden bij artikel 8.4

Dekt de kosten van de annulering als je niet op reis kan. Ook als je eerder naar huis moet. Wanneer wat en hoe lees je in de voorwaarden bij artikel 13.

U bent verzekerd voor maximaal € 1.500,- per verzekerde per reis.

Let op: laat uw reisverzekering met annuleringsdekking ingaan vanaf het moment dat u uw vakantie heeft geboekt. Dus niet pas op de dag van vertrek. Er kan namelijk ook voor vertrek iets gebeuren waardoor u uw vakantie moet annuleren.