Let op, er is iets fout gegaan.

Bereken je premie

Voor het berekenen van de premie hebben we je geboortedatum nodig.

Dit kan alleen als hij/zij op hetzelfde adres ingeschreven staat.

Ongehuwde thuiswonende kinderen of voor studie uitwonenden kinderen t/m 27 jaar kunnen worden meeverzekerd.

Je wilt meer dan vijf kinderen meeverzekeren. Dit kan helaas niet via onze site. Als je ons even belt regelt een van onze experts dit graag voor je.

Bel +31725024203.

Ga je alleen binnen Europa op vakantie, dan heb je geen werelddekking nodig. Landenoverzicht

Aanvullende dekkingen

Voor de aanvullende medische kosten in het buitenland die niet vergoed worden via je zorgverzekering. Wil je het exact weten? Het staat in de voorwaarden bij Artikel 9.

Een vaste vergoeding om de kosten van een overlijden (€12.500) of blijvende invaliditeit (tot €35.000) na een ongeval (deels) te dekken. Kijk in de voorwaarden bij artikel 10.

Verzeker je wintersportspullen en onvoorziene gebeurtenissen tijdens je wintersport. Wat gedekt is staat in de voorwaarden bij artikel 11.

Let op: medische kosten vallen niet onder deze dekking. Daarom adviseren wij je bij ‘Wintersport’ ook altijd ‘Medische kosten’ mee te verzekeren.

Ga je op wintersport of hou je van andere avontuurlijke sporten?
Bekijk in dit overzicht bijzondere en gevaarlijke sporten dan of jouw sport verzekerd is.

Hulp in Europa(landenoverzicht automobilistenhulp) bij pech en ongevallen met de eigen auto. Je leest erover in de voorwaarden bij artikel 12

Verzeker het verlies en diefstal van (buitenlands) geld en cheques in het buitenland. Voor de exacte dekking kijk je in de voorwaarden bij artikel 8.4

Dekt de kosten van de annulering als je niet op reis kan. Ook als je eerder naar huis moet. Wanneer wat en hoe lees je in de voorwaarden bij artikel 13.

Maximaal per reis: €1.625,- per verzekerde en €6.500,- per polis (Europa Standaard).
Maximaal per reis: €1.750,- per verzekerde en €7.000,- per polis (Wereld en Europa Plus)

Let op: laat uw reisverzekering met annuleringsdekking ingaan vanaf het moment dat u uw vakantie heeft geboekt. Dus niet pas op de dag van vertrek. Er kan namelijk ook voor vertrek iets gebeuren waardoor u uw vakantie moet annuleren.